Over ons

Één vaste partner voor succesvolle organisatieverandering

Het realiseren en implementeren van verandering is voor veel bedrijven een behoorlijke uitdaging. Daarom helpen we hen daar graag mee. Binnen ons gedeelde netwerk voelen we bij bedrijven een groeiende behoefte aan een partij met alle competenties in huis voor een multidisciplinair verandertraject. Vanuit dit gedachtengoed ontstond Mens & Techniek 4.0.

Initiatiefnemers Mens & Techniek 4.0

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) SOL is hét opleidings- en ontwikkelingsfonds van de food. Met haar kennis en expertise ondersteunt ze organisaties om vaardig, vitaal en wendbaar te zijn én blijven.
Wecreate Consulting Wecreate Consulting ondersteunt bedrijven in het mogelijkmaken van verandering en innovatie, verbind partijen om ontwikkelprojecten in gang te zetten en helpt bij de implementatie en uitvoering van deze projecten op de werkvloer.
Onprove Onprove begeleidt foodbedrijven bij het behalen van haar doelstellingen d.m.v. haar 5 stappenplan. Hierin staat continue verbeteren centraal en de optimalisatie van dynamiek tussen mens, machine én methode.

Jarenlange kennis en expertise gebundeld

Onze kennis en expertise komt samen in Mens & techniek 4.0. De aanpak, ontwikkeld door SOL, Onprove en Wecreate Consulting heeft aandacht voor organisatiecultuur én -structuur. Door gelijktijdig aan deze twee aspecten te werken, bouwen we aan een duurzaam resultaat, stevig verankerd in het DNA van jouw bedrijf.

Onze aanpak

Wil je meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

Afspraak maken